İyi pazarlar

Çocuklarla birebir de zaman geçiriyor musunuz? Biz 2 gün Lila ile #annekız tatil yaptık sonra Can Ali de katıldı aramıza şenlendik. Salı günü Milas Pazarına gidiyorum görüşür müyüz?
Nedir Milas Pazarı derseniz “İyi Pazarlar” Ege’nin 20’yi aşkın geleneksel pazarına, gezici bir araçla yıl boyunca 100’ü aşkın ziyaret, halkla doğrudan temas, diyetisyen sohbetleri, vücut analizleri, bilgilendirici yayınlar ve ödüllü eğlence aktivitelerini içeriyor. Bugüne kadar ulaşılan 26 bin 40 kişiden, 5 bin 442 diyetisyen ile birebir görüşerek analiz yaptırırken, 6 bin 145 kişi çarkıfelek ile ödül kazandı. Pazar yerlerinde uzmanlardan sağlıklı beslenme önerisi alan 541 kişi ise “Sözüm Söz” dedi.
Sağlık Bakanlığı İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün desteklediği ve Batı Anadolu Grubu ile imzalanan protokol ile başlayan projenin ilk etabında, Ege’nin dört bir yanında kurulan 20’ye yakın geleneksel Pazar gezilecek. Diyetisyen Dilara Koçak’ın katılımıyla ilki Tire pazaryerinde başlayan proje ile uzman diyetisyenler bu ziyaretlerde halkla doğrudan temas kurarak, vücut analizleri yapıyor ve tavsiyelerde bulunuyor.#iyipazarlar #batianadolu @iyipazarlar #batianadoluile50yil

Nihan Kayalıoğlu İçten

Gönderiyi görmek için tıklayın.

Diğer Yazıları: Nihan Kayalıoğlu

Kahveler Bizden Sohbet Benden

İstanbul bilgi üniversitesi beni canlı yayınlanacak kahvelerbizden programına çağırınca çok Mutlu oldum...
Devamı

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir