2017 Golden Globes

Golden Globes olsun, Oscar törenleri olsun red carpet (kırmızı halı) izlemeyi, yazmayı seven biri olarak  bu sene şu elbiseden başka yazacak, paylaşacak bir şey bulamadım kalemi Pelin Kumral a.k.a Pelininstyle‘a  bıraktım.

Bu bordo elbise bence Türkiye’nin gururu zira kendisi @lovemybody tasarımı! Bir Türk markasının Golden Globes’da yer alması müthiş değil mi? Tebrikler Yasemin ve Ayşegül hanımlar 

Biraz önce de belirtmiş olduğum gibi bu sene Golden Globes Why? Vay bana vaylar bana! Yanlış mıyım?

Bakalım Pelin neler demiş!

Yıllardır hayallerimin elbisesini giyecek, kırmızı halıda salınırken işte bu diyeceğim birini arıyorum bulamıyorum.

Sanki herkes sözleşmiş bundan sonra kötü giyineceğiz demiş. Gözlerim acıya acıya bu kadar da olmaz ki ama dediğim ödül töreninde eltimin kızının kaynının düğünü tarz kıyafetlerden tut şemsiyeli çikolata kağıdı giyinmiş ünlülere kadar herşeyi gördüm ve pessss dedim pessss!
Size akıl veren stylingde mi sorun var, aynalar mı bozuk ya da en basitinden bu kadar zevksiz misiniz?
Gelin ne demek istediğimi şekillerle inceleyelim.

Şekil 1- Tavukları pişirmişem hacıyı da çarşıya göndermişem elti kalk oynayalım kız stil kıyafetler:
İsterse Marchesa değil Coco Chanel kalkıp gelip eliyle dikse giyemezsin bunları. Ama ne olmuş giymişler. Bir de topuz yapıp yandan iki saç teli indirip maşayla bukleler yaptırsaydınız.


Şekil 2- Çikolata folyosundan bozma stili
Görünce küçüklüğüm aklıma geldi. Bu nostalji için Nicole Kidman’a teşekkürler ama o nasıl bir seçim öyle. Eskiden Çokoprens’ti bişeydi özenle kabından çıkartır defterimizin arasına koyar kalemle düzeltmeye çalışırdık. Onca özenimize rağmen yırtılırdı. Nicole’cüğümüzün elbisesi yırtılmış çikolata kağıdından halliceydi.
Şekil 3-Aynaya bakmaya çok üşendim çıktım geldim valla stili
Justin Bieber’ın şaşkın bakışlarından anlaşıldığına göre Jessica o elbiseyi çok aramamıştı! Sanki 80lerdeki göğüsleri pestile çeviren bir daha asla  moda olmasını istemediğimiz mayolardan birini almış üstüne de bir etek geçirmiş çıkmış. O sarkıt dikit halinde etekten sarkan nesnelere anlam verebilen acilen bana ulaşsın.
 
Şu kıyafeti giyinip dünyaca ünlü bir ödül törenine çıkmak için ne yemek ne içmek gerekiyor acaba? Göğüs kubu sen bekle ben bi sosisli sandviç alıp geleyim diyor. Öteki de sen git ben yerini tutarım diyor.
Şu kıyafeti giyinip dünyaca ünlü bir ödül törenine çıkmak için ne yemek ne içmek gerekiyor acaba? Göğüs kubu sen bekle ben bi sosisli sandviç alıp geleyim diyor. Öteki de sen git ben yerini tutarım diyor.


Şekil 5-Zeka oyunlarını çok sevenler stili
Hatırlıyor musun küçükken Bobi kemiğe nasıl ulaşabilir diye oyunlar olurdu. Sayfanın bir köşesinde Bobi umutsuzca bizim ona kemiğin yoluny göstermemizi beklerdi. Heidi Klum ödül töreni sırasında oyalanacak birşeyler aramış olmalı ki üzerine bulmacayı giyinmiş.


Şekil 6- Bu işleri bıraktım Amiş oldum stili
Bu saçı görünce iki saat gülmüş olabilirim. Sarah Jessica Parker Sex and the City’den sonra ecinnilere ay pardon amişlere karışmış. Önünde birleştirdiği elleri, o garip bol kol kısmı ile ben artık modadan elimi eteğimi ve belli ki saçlarımı çektim, haydi selametle der gibi bakıyor.
Neden yapıyorlar bunu bize anlamıyorum. Bunları demişken iki yıldır erkeklerin şıklığı gözümden kaçmıyor değil. Ne yapalım biz de onlara bakarız.  Ryan tatlım gene en güzel sendin:)
Pelin’e yazısı için teşekkür ederim…
Diğer Yazıları: Nihan Kayalıoğlu

‘İstanbul’da yaşıyorum ama şuraya gitmedim dediğiniz oldu mu?

Açık Kapı Festivali ilk defa geçen sene Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenmiş,...
Devamı

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir